TARİHÇE

Okulumuz Selahaddin Eyyubi Anaokulu, Doğan Mahallesi1234.sokak Blok No:2/1 Kapı No:1 adresinde kurulmuş bir okuldur. Okulumuz  2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının Eylül ayında,100 öğrenci,5 öğretmen ve 5 derslikle  eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuz 1 müdür,1 müdür yardımcısı,5 öğretmen,1 memur,2 yardımcı hizmetli ile eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Okulöncesi Eğitim Kurumları; Okulöncesi eğitim için yapılan tanıma ''Uzman – eğitici kadroya sahip; temel fonksiyonu eğitim olan, sosyal kuruluşlardır." SELAHADDİN EYYUBİ ANAOKULU ' da bu tanımları gerçekleştirmenin yanı sıra okulöncesi eğitimin amaçları ve okulöncesi eğitimin temel ilkelerini de yaşatabilmeyi kendine amaç edinen 2018 tarihinde kurulmuş bir eğitim kurumudur.